Loaded fries Avocado, Beef & Kimchi
30 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Maak de champignons schoon en snijd in kwarten. Knip of snijd het norivel in reepjes.
- Pureer met de staafmixer 1 eetlepel kimchi met de mayonaise. Voeg de sesamolie toe en breng op smaak met het limoensap.
- Bereid de Wavy friet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit in een koekenpan de olie. Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi ze met zout en peper. Bak de biefstukken in 1-2 minuten per kant bruin en vanbinnen rosé of naar wens gaar.
- Laat het vlees in aluminiumfolie 5 minuten rusten. Bak in het bakvet de champignons in 5 minuten bruin en gaar. Snijd de avocado in blokjes.
- Snijd de biefstuk in plakjes. Schep de Wavy friet op een schaal of 4 borden.
- Verdeel de biefstuk met de champignons, de rest van de kimchi en de avocado over de friet.
- Bestrooi de Wavy friet met de norireepjes, de gebakken uitjes en de furikake. Garneer met de blaadjes van de takjes kruiden.
- Met avocado, kimchi, nori en furikake ben je helemaal ‘on trend’ met deze loaded fries!
- Tip: Furikake is een Japanse topping van onder andere sesamzaad, zeewier en specerijen. Vervang het eventueel door geroosterd sesamzaad.
- Tip: Vervang voor de visliefhebber de biefstuk door een tonijnsteak. Liever zonder vlees of vis? Vervang de biefstukken door 4 spiegeleieren.
Benodigd product

Voedingswaarden per persoon
- 690 kcal
- 39 g vet waarvan 6 g verzadigd
- 43 g koolhydraten
- 38 g eiwit
- 8 g vezels
- 3,3 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen